[ad_1]
کرستیل از این پول برای تأمین اعتبار مجدد وام های موجود در پروژه دفتر کار خود در پراگ ، بارانداز استفاده کرد. این مجموعه از چهار ساختمان نزدیک ایستگاه مترو Palmovka است که 58000 متر مربع مساحت قابل اجاره را ارائه می دهد.
Przemysl Hubrt ، مدیر مالی Crestyl Group گفت: “پروژه Dock ما به مرحله ای رسیده است كه ما باید كلی آن را بررسی كنیم ، نه به صورت جداگانه.” وی افزود: “سرمایه گذاری مجدد با شرکای خارجی یک تصمیم استراتژیک برای ما بود ، که به ما کمک می کند تا سایر پروژه های توسعه خود را با بانک های چک تأمین کنیم ، که در این زمینه با هم همکاری طولانی مدت داریم.”
همکاری بین توسعه دهندگان چک و بانک های خارجی ، به دنبال نمونه Crestyl ، ممکن است در سال های آینده بیشتر شود. به ویژه در پراگ ، ساخت محله های جدید برای این دهه برنامه ریزی شده است ، زمانی که هزینه های پروژه اغلب از ده میلیارد کرون فراتر می رود. نمونه آن برنامه های گروه سرمایه گذاری پنتا است که دفاتر ، آپارتمان ها و هتلی را در نزدیکی ایستگاه راه آهن Masaryk پراگ می سازد.
توسعه دهندگان معمولاً چنین پروژه های بزرگی را به صورت مرحله ای می سازند. در مورد تأمین مالی بانک ، معمول است که بانکهای مختلف به ساختمانهای مختلف وام می دهند. این مورد در مورد چهار ساختمان پروژه بارانداز صدق می کرد. گروه کرستیل علاوه بر چندین بانک ، وام جداگانه ای نیز برای ساخت هر یک در اختیار داشتند. سرمایه گذاری مجدد به آن کمک می کند بدهی های خود را ادغام کرده و شرکت را نجات دهد. از نظر کرستیل ، این بزرگترین معامله با کنسرسیوم بانکهای خارجی است.
چارلز بالچ ، رئیس مشتریان بین المللی انگلیس ، اروپای مرکزی و شرقی و ایالات متحده در pbb Deutsche ، گفت: “این معامله نشان دهنده علاقه مستمر ما به بازارهای املاک و مستغلات در اروپای مرکزی و شرقی ، به ویژه بازارهای اداری در شهرهای مهم است. Pfandbriefbank.
منطقه بارانداز ، که در اطراف دو شاخه کور Vltava در Liben ، پراگ رشد می کند ، تقریباً کامل است و آخرین ساختمان پنجم در حال حاضر در دست ساخت است – دفتر بارانداز در 5 طبقه. تمام ساختمانهای مسکونی تکمیل شده و آپارتمانها فروخته می شوند. به همین ترتیب ، تمام ساختمانهای اداری کامل شده ، بجز چند متر آخر ، کاملاً توسط مستاجرها اشغال شده است. این باید در نیمه دوم سال 2022 به طور کامل تکمیل شود. تقریباً 21.5 هزار متر مربع فضای اداری و فضای خرده فروشی ارائه می دهد.
Crestyl Group بیش از بیست سال است که در بازار املاک و مستغلات چک فعالیت می کند و یکی از بزرگترین توسعه دهندگان پروژه های مسکونی و تجاری است. این شرکت در حال حاضر با سرمایه گذاری بیش از 1.2 میلیارد یورو در توسعه بیش از پانزده مکان در جمهوری چک فعال است.
اینها شامل بزرگترین پروژه احیا در مرکز پراگ به نام Savarin ، اتصال میدان Wenceslas و Na Příkopě ، Jindřišská و Panská ، منطقه Dock فوق الذکر در Liben پراگ یا منطقه Hagibor در حال ظهور در نزدیکی ایستگاه مترو ivelivského است.
[ad_2]
دیدگاهها