جان نووتنی: بابیش نمی خواهد این کشور را به اشتراک بگذارد. او در تنها یكی ثابت است

[ad_1]

او به هیچ وجه از دزدان دریایی که از آنها متنفر بود دریغ نمی کرد. او فریاد زد که نمی خواهد “یک ایستگاه دزد دریایی متعصب و چندفرهنگی در اینجا”. به گفته وی ، این امر ، به عنوان مثال ، در تقسیم اتومبیل یا آپارتمان است. به گفته بابیش ، او نمی خواهد این موارد را با این کشور یا با این کشور به اشتراک بگذارد.

به این ترتیب ، او به وضوح خود را با رأی دهندگان جوانتر ، ساکنان احتمالی “خانه دزدان دریایی” ، که ترجیح می دهند چیزها را به اشتراک بگذارند تا مال خود را مشخص کند. به اشتراک گذاری ، البته ، برای بابیچ بیگانه است. مادربزرگ عادت دارد که همه چیز را در اختیار داشته باشد و چیزی را تقسیم نکند.

دولت رای اعتماد صادر کرد.  با خارج شدن از سالن ، وی توسط کمونیست ها و ولنی با بوژک حمایت شد

اما افراد در جنبش YES بلافاصله به او یادآوری کردند که او آرزو دارد قبل از انتخابات گذشته بخوابد ، چیزی غیر از اشتراک اتومبیل ، آپارتمان ، پارکینگ ، اسباب بازی و حتی غذا. وی در جزوه معروف انتخاباتی خود معتقد است که به اشتراک گذاری نوعی ایده مترقی است که جمهوری چک باید از آینده اتخاذ کند.

و اینجا ، اینجا چهار سال می گذرد و همه چیز فرق می کند. بابیس دوباره شرط می بندد که دیگر خاطره رای دهندگان او چندان به او خدمت نمی کند و چیزی را برای او می بخشد. علاوه بر این ، او به طور غیرمعمولی به موقعیت دفاعی می رود. در حالی که چهار سال پیش او آنچه را می خواست گفت ، اکنون آنچه را که نمی خواهد می گوید. دیگر بحث بهبود نیست ، بلکه مسئله بدتر است. پس از هشت سال حکومت بابیش ، این در واقع قابل درک است.

اما بابیش از ابتدا وقتی وارد سیاست شد یک چیز را نمی خواهد. اول از همه ، او نمی خواهد این کشور را با کسی به اشتراک بگذارد. این تنها در تنها مورد سازگار است.

ویت راکوشن ، رئیس STAN می گوید ، بابیش می خواهد رأی دهندگان SPD را به دست گیرد



[ad_2]

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *