ماموریت چک در افغانستان طی 19 سال قطعاً در حال پایان است

[ad_1]

این ابات گفت ، جمهوری چک یکی از آخرین کشورهایی است که نیروهای خود را از افغانستان بیرون کشیده و تاریخ عزیمت در توافق با متحدان تعیین شده است.

اتحاد آتلانتیک شمالی قول می دهد که به حمایت از افغانستان ادامه دهد. به گفته جان هاورانک ، معاون سیاست دفاع و استراتژی وزارت دفاع ، کمک های مالی و آموزش نیروهای امنیتی افغانستان در نظر گرفته شده است. وی گفت که این رویداد باید در خارج از افغانستان ، احتمالاً در شرق ترکیه ، اردن و گرجستان برگزار شود.

نیروهای ناتو در اواخر آوریل ترک کشور را آغاز کردند. مرحله نهایی عقب نشینی حدود ده هزار سرباز اتحاد را تحت تأثیر قرار می دهد. ارتش چک قبلاً در طی سه سال بار بیشتر مواد مورد استفاده را از این کشور صادر کرده است. آخرین پرواز با مواد و سربازان در پایان ماه برنامه ریزی شده است.

خرید زره صدها میلیون هزینه دارد

ناتو پس از حملات 11 سپتامبر به مرکز تجارت جهانی در نیویورک با افغانستان درگیر شد. طرح اصلی – سرنگونی دولت طالبان – توسط ناتو اجرا شد. مرحله بعدی برنامه ، یعنی. ثبات کشور و قصد قرار دادن کل خاک افغانستان در کنترل دولت مرکزی هرگز به پایان نرسید.

طالبان هنوز در این کشور فعال هستند و حداقل موفقیت های جزئی دارند. به عنوان مثال ، در اوایل این هفته ، دولت ولایت کندز اعلام کرد که طالبان یک انتقال بزرگ از افغانستان به تاجیکستان را فتح کرده اند.

هاورانک این مأموریت را یکی از مهمترین اعزام های خارجی ارتش چک خواند. وی گفت: “برای ارتش ، این تأثیر زیادی در تحول نیروهای مسلح ، در افزایش قابلیت همکاری با متحدان داشته است.”

بیایید یک شرکت در جمهوری چک برای زره ​​پوش ایجاد کنیم ، Rheinmetall آلمان را تشویق می کند

از ابتدای تأسیس تاکنون ، 11500 سرباز چک این مأموریت را پشت سر گذاشته اند ، برخی از آنها به طور مکرر. از سال 2002 ، سربازان بیمارستان صحرایی ، واحدهای امنیتی ، حفاظت شیمیایی و بیولوژیکی و تیم جراحی یا بازسازی لوگار در کشور خدمت می کنند. در این مأموریت 14 سرباز چک کشته شدند.

سیاستمداران چک در مورد ترک افغانستان بدبین هستند. وی عمدتاً توسط رئیس جمهور میلوس زمان مورد انتقاد قرار گرفته است و نخست وزیر آندری بابیس (دا) و وزیر امور خارجه یاكوب كولاهانك (CSSD) نیز در این مورد صحبت كرده اند. به گفته وزیر دفاع لوبومیر متنار (برای بله) ، این نیز ناکافی است.

در اوایل ماه ژوئن ، ایالات متحده اعلام كرد كه حدود نیمی از نیروهایش افغانستان را ترك كرده اند. اما به دلیل فعالیت های طالبان ، مقامات آمریکایی اکنون در مورد تأخیر در عزیمت آنها صحبت می کنند.



[ad_2]

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *