[ad_1]
دور سرمایه گذاری چندین ماه است که در مانیفست ادامه دارد. چقدر می خواهید انتخاب کنید و چه زمانی انجام می شود؟
هدف بین هشت تا دوازده میلیون یورو است ، یعنی. حدود یک چهارم میلیارد کرون. در حال حاضر ، به نظر می رسد که علاقه سرمایه گذاران زیاد است. ما از بین پنج یا شش نامزد انتخاب خواهیم کرد. ما می خواهیم دور سرمایه گذاری را تکمیل کنیم ، که به ما کمک می کند در ابتدای سه ماهه چهارم به طور خاص به خارج از کشور گسترش دهیم.
کجا میری؟
تمرکز ما بر اروپای غربی و ایالات متحده است. ما در حال حاضر حدود ده شهر متقاضی داریم که می خواهیم انتخاب آنها را به سه تا پنج محدود کنیم. ما می خواهیم اولین شرکت های خود را در 18 تا 24 ماه آینده در خارج از کشور افتتاح کنیم.
چه شهرهایی درگیر هستند؟
برای مثال ، هامبورگ ، بروکسل ، ما همچنین در مورد انگلستان فکر می کنیم و همچنین سه منطقه جذاب در ایالات متحده داریم.
آیا به دنبال مکانهای دیگری در پراگ هستید ، جایی که هنوز دو شعبه دارید؟
در پراگ ، افتتاح مانیفست اندل نزدیک است ، در گوشه خیابان استروپزنیکی و اوستروسکی. ما در 17 آگوست از اولین بازدیدکنندگان استقبال می کنیم و این در مجموع سومین مکان ما خواهد بود. ما اکنون در خارج از کشور تمرکز داریم. با این حال ، من فکر می کنم که پراگ در آینده مانیفست دیگری را اجرا خواهد کرد. برای مدت طولانی من به آینده بازار شهر قدیمی علاقه مند بودم ، که برای آن چشم اندازی برای بهبود و شرکایی دارم که علاقمند به درخواست تغییر با ما هستند.
شما قبلاً دو میلیون یورو ، تقریباً 50 میلیون کرون ، از صندوق Orbit Capital دریافت کرده اید. nآیا این وام همانطور که اغلب اتفاق می افتد در آینده به سهم تبدیل می شود؟
نه ، وام به این شکل ایجاد نشده است. این به اصطلاح بدهی خطرناک است ، که در آن توسعه یک شرکت جوان با وام خالص تأمین می شود.
این نوع تأمین مالی در شرکتهای تقریباً پیشرفته اما همچنان در حال ضرر استفاده می شود. آیا این در مورد مانیفست صادق است؟
نه ، ما در حال حاضر سیاه هستیم.
آیا در طول همه گیری سال گذشته پول کسب کرده اید؟
البته فروش سال گذشته حدود پنج سال در سال کاهش یافت ، اما سود همچنان افزایش یافت. ما برخی اقدامات عملیاتی را انجام دادیم و مدل تجاری را گسترش دادیم که به لطف آن کاهش فروش چنین تاثیری بر ما نداشت. ما مجبور شدیم شیوه کار خود را تغییر دهیم و به جای برون سپاری ، خودمان شروع به ارائه تعدادی خدمات و فعالیت ها کردیم. در همان زمان ، ما تیم را حفظ کردیم. علاوه بر این ، من موفقیت بزرگی می دانم که فروش امسال بهتر از سال گذشته است و قابل مقایسه با دوره قبل از همه گیری 2019 است.
ساختار مالکیت فعلی چیست؟
من هنوز 80 درصد و راکاوی 20 درصد دارم. من می خواهم اکثریت را پس از دور سرمایه گذاری بعدی حفظ کنم.
|
[ad_2]
دیدگاهها