وزارت کشاورزی: ​​تا سال 2027 ، مصرف غذای ارگانیک باید به چهار درصد افزایش یابد


طبق آخرین برنامه ، سه درصد باید در سال 2016 محقق می شد که ناکام ماند. متعاقباً طبق برنامه ، این مقادیر قرار بود تا سال 2020 برسد. با این حال ، طبق آخرین داده ها ، مصرف غذای ارگانیک تنها 1.52 درصد از کل مصرف مواد غذایی و آشامیدنی سال قبل است.

به گفته مدیر اجرایی انجمن کشاورزان ارگانیک PRO-BIO Katerzhina Urbankova ، این طرح به طور کلی از کیفیت مطلوبی برخوردار است ، متأسفانه اهداف مصرف مواد غذایی ارگانیک بلندپروازانه نیستند. به گفته وی ، این انجمن در سال 2027 6٪ غذای ارگانیک را پیشنهاد می کند ، اما به گفته وی ، وزارتخانه این نظر را در نظر نگرفت. وی گفت ، در سه سال گذشته ، مصرف غذای ارگانیک ده ها درصد در سال افزایش یافته است ، اگر این روند ادامه یابد ، فقط شش درصد در سال 2027 درست است.

بیماری همه گیر استخدام خارجی ها را دشوار می کند و کشاورزان نگران برداشت هستند

این وزارتخانه همچنین می خواهد زمین های کشاورزی تا سال 2027 22٪ از کل مساحت زمین باشد. به گفته اوربانکووا ، این هدف صحیح است ، علاوه بر این ، از استراتژی های اروپا برخوردار است ، طبق آن 25 درصد از مساحت باید تا سال 2030 در حالت اکولوژیکی باشد . طبق آخرین آمار در جمهوری چک ، آنها 15 درصد بوده اند. علاوه بر این ، آنها باید مراتع دائمی کمتری داشته باشند ، که در حال حاضر بیش از 82 درصد است. در طول سال هدف ، 30 درصد از مناطق زیست محیطی باید با زمین های قابل کشت پر شود ، در حال حاضر 16.7 درصد است.

براساس این مطالب ، جمهوری چک در حال حاضر یکی از 20 کشور جهان با بیشترین سطح زمین در کشاورزی ارگانیک است و در اروپا مقام هفتم را دارد. مشکل اما میزان تولید آن است. “کل تولید مزارع ارگانیک در سال 2019 حدود 7.163 میلیارد کرون برآورد شده است که حدود 5.1٪ از کل تولیدات کشاورزی است. ارزش تولید سه برابر کمتر از 15٪ سهم کشاورزی ارگانیک در زمین های کشاورزی در جمهوری چک است ، “ماده بیان می کند.

فرانسوی ها در هنگام شیوع همه گیر مقدار رکوردی پنیر را در خانه خوردند.  مخصوصاً ایتالیایی

با این حال ، طبق ماده ، کشاورزی ارگانیک پتانسیل زیادی برای رشد دارد. به گفته این وزارت ، مهمترین چیز بهبود فروش مواد غذایی ارگانیک و تسهیل دسترسی مزارع ارگانیک به بازار و همچنین ایجاد بازار داخلی و افزایش آموزش مصرف کنندگان است. “طبق مطالعه ای که توسط موسسه اقتصاد کشاورزی و اطلاعات انجام شده است ، بیشتر مزارع ارگانیک محصولات خود را بطور جزئی یا کامل بصورت قراردادی به فروش می رسانند. فقط یک دهم مزارع تمام محصولات خود را به صورت ارگانیک می فروشند. در آینده ، مصرف در مدارس و پذیرایی انتظار می رود افزایش یابد.

این کالاها از سال 2014 گرانترین کالاها هستند. این نه تنها قیمت مواد غذایی را افزایش می دهد



دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *